Städdax

Matsal23april

Hej på er 🙂

I dag har en av mina bästa vänner varit här och hälsat på.

Vi åt lunch, pratade, skrattade, tog en fika och gick igenom katternas skötsel. Det är hon som ska vara kattvakt när det är dags för oss att åka till BB. Vi är alltid hemma så det känns inte kul att lämna katterna. Men det är för den bästa saken i världen, våran bäbis ♥

Fick ett doftljus av henne, ett par änglavingar och en hållare till bäbis napp. Känner mig bortskämd de senaste dagarna, fyller jag år eller 🙂 Sambon kom hem med fina nejlikor i går också. Det är Ikoz favorit blommor, han går direkt och snor åt sig en blomma som han leker med. Fick ställa undan dom i natt, annars kommer han upp i sängen med dom.

Paketet med mina amningsbehåar har kommit i dag, jag kunde ha dom. Trist att det inte är någon vaddering eller stöd. Riktiga mjukisar, men dom duger. Lite stöd hade inte suttit fel faktiskt, drar storlek 90 F nu 😉 Kommer nog få plats med mjölk sedan då dom är mjuka.

I kväll ska vi städa övervåningen noga. Blir att städa nedervåningen i morgon fast det är fredag. Vi ville inte städa i går på sambons födelsedag. Så vill vi ha det fint på lördag då det blir kalas. Lika bra att jag kör i gång en maskin tvätt också, har mycket att tvätta upp.

Matsal23aprilNr2

Vackra liljorna från vännen på bordet en kort stund. Katterna är för intresserade av dom, så jag fick ställa dom på högre höjd 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *