Grattis älskling

Kök22april

Hej på er 🙂

I dag fyller min underbara sambo 32 år, grattis älskling ♥

Blir vi två i dag, mysigt. På lördag är det kalas för hans släkt, det ska bli trevligt. Han bakade en bountykaka i går. Doftade underbart med nybakat i huset. Inte ofta det händer här och när det väl händer så är det han som bakar. Jag är kreativ på annat sätt 🙂

Jag är lyckligt lottad som har en sambo som är duktig på mycket. Att vi har ett hem där vi hjälps åt och kompletterar varandra i både sysslor och hur vi fungerar tillsammans.

I går läste jag Blondinbellas förlossningsberättelse högt för honom. Jag blev rörd till tårar, fick knappt ur mig orden 😉 Åh vad jag längtar efter våran bäbis. Samtidigt skrämmer förlossningen mig. Det låter kanske konstigt, jag har varit så rädd att jag har svårt att fokusera på ”belöningen”. Försöker tänka på när jag äntligen får ha våran bäbis på bröstet. Det är dit jag vill. Klart jag kommer fixa det, hoppas jag kan slappna av så gott det går.

Fick trevligt besök av en vän i dag med. Skönt med sällskap en stund. Fick fina rosa rosor av henne. I går fick jag vackra liljor av vännen som var här då. Jag älskar blommor, tack ♥ Liljorna får jag ställa så katterna inte kommer åt, i fall att. (Dom är giftiga för katter.)

Jag kom på i går kväll att det var 3 år sedan vi flyttade in här. Dagen före älsklingens födelsedag. Vi ägde radhuset från 16 april, men började med att måla och fixa lite först.

Kök22aprilNr2

Köket som jag är så otroligt nöjd med 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *