Fint på framsidan

Penséer21april

Hej på er 🙂

Dagen började med halvdålig form för min del, tur att det blev bättre under dagen.

Har haft ont i huvudet och känt mig allmänt konstig. Gick och la mig när sambon åkte. Men eftersom Zim smet ut två gånger i går fick han mersmak. Han satt och jamade och ville gå ut, jippi. Efter om och men kom han i alla fall upp och la sig i sängen med mig och Ikoz.

Fint väder i dag. Jag har varit ute en stund och fått efterlängtad sol på mig. Hade varit skönt med en promenad men jag orkar inte. Konstaterade i går att jag väger mer än min sambo, kul. Gissa om mina knän tar stryk. Ser fram emot att tappa vikt när bäbis kommit.

BM sa i går att har man bundit vätska kommer man svettas mycket efter förlossningen. Då vet jag vad jag har att se fram emot 😉 Jag brukar ha smala fina fingrar nu är dom som tjocka korvar, dom är större än min sambos. Var månader sedan jag fick klippa av mina guldringar hos guldsmeden. För att inte prata om benen, dom känns som ”stockar”.

Blev en bra dag till slut. Har haft ett efterlängtat besök av en vän. Skönt att få sällskap en stund, prata och skratta 🙂

Blev fint med penséerna på framsidan 🙂 Finare blir det när dom växt till sig.

Önskar er en härlig kväll.

9 svar på ”Fint på framsidan

    • Tack 🙂 Nu var du snäll 🙂 Jaa jag längtar, vill kunna röra mig utan problem och slippa ha ont överallt. Längtar till bäbis, men gruvar mig fortfarande för förlossningen.

      • Ja jag förstår det. Varit en jobbig graviditet med mycket sjukdomar och värk 🙁 men snart kommer belöningen! Snart är det maj och under denna månad får ni träffa bebben 🙂 förstår att du är nervös och spänd inför vad som ska komma. Alla andra har klarat det och det kommer du också göra! Gäller bara att fokusera och inte få panik fast det gör ont.

        • Det har det verkligen varit. Jaa jag längtar massor, önskade bara att jag kunde släppa på lite rädslor inför förlossningen. Det blir som ett ”berg” att ta mig över. Det ska gå bra, såklart. Längtan efter att få träffa bäbis blir bara större och större 🙂 Jag hoppas jag fixar att andas, hålla mig lugn och inte få panik. Förstår att det gör ännu ondare annars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *