Penséer

Penséer20april

Hej på er 🙂

I dag har vi varit på sista föräldragruppen.

Ska jag sammanfatta träffarna så var första gången den som gav mest. De andra gångerna har vi inte gått tiden ut, vi har sett filmsnuttar och pratat lite. På slutet i dag började vi i gruppen prata mer fritt, jag som gillar att diskutera tyckte det kändes bra.

Sambon har tagit ledigt från jobbet för att kunna gå och har tyckt det varit synd att vi inte gått tiden ut. Då hade han hellre börjat senare. Senast hade jag ju en tid hos BM direkt efter och vi slutade 1 timme tidigare. Men vi löste det genom att åka på stan en sväng 🙂

Efter gruppen i dag åkte vi till mitt favoritställe. Kom hem med 10 st. penséer. Äntligen ska jag göra vårfint på bron. Har varit kallt så jag har inte vågat tidigare. I dag är det riktigt härligt väder och varmt. Sambon har ställt i ordning så det är bara att plantera för mig.

Vi kom i väg till Ikea i går. Det var tungt att knata runt där. Men kändes skönt att handla hem mer bra att ha saker. Syrran tipsade om att köpa Ikeas billiga handdukar och ha som ”kräk-handdukar”. Det hade vi inte tänkt på, annars tycker jag att jag har koll på det mesta ♥

Tog fram ett par skor som jag tänkte ha med i BB väskan, men insåg att all vätska har gjort att jag inte kunde ha dom. Blev därför en kort tur på köpcentrumet för att köpa tofflor.

Sambon valde dom mörka, han sa ”Dom svarta vill jag ha” 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *