Sparksockel

Kök19april

Hej på er 🙂

I natt fick jag sova lite bättre, tur det. Men handlederna gör verkligen ont nattetid.

I går fick sambon sparksockeln på plats (vilket ord) Skönt att slippa se in under skåpen, det gör en otrolig skillnad. Han satte även upp dörrfodren. Nu är det passbitar under och ovanför köksskåpen, taklister och lite annat småpill kvar att fixa. Nästan i mål, underbart.

Den tjusiga micron har varit på plats ett tag. Ska nog byta ut sladden till en vit. Jag skulle gärna vilja ha en ljusrosa kaffebryggare. Tänk vad fint, men hittar ingen. Det finns moccamaster men dom är rätt stora och svart och rosa, jag vill ha en vit och rosa.

Annars är vi fortfarande lika nöjda och vi båda går och beundrar köket. Älskar att ha fyra vackra mårbacka pelargoner i fönstret, det är mina favoritblommor. Gillar mina fina insynsskydd som jag så länge har önskat mig. Härlig känsla att känna sig så nöjd ♥

Det ska bli roligt att plocka in saker i vitrinskåpet. Blir nog med hjälp av sambon då han inte gärna har mig balanserande på en stol. Förstår inte varför, jag som är så smidig 😉

I dag tar vi oss kanske en tur till Ikea. Jag kommer i sådant fall gå runt i snigelfart och provsitta varenda soffa, fåtölj och säng. Jag hoppas det går bra, att jag slipper mer förvärkar. Skönt att komma utanför dörren och bra att få handla hem det som saknas.

Kök19aprilNr2

Nu blir det att avnjuta en god helgfrukost 🙂

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *