I månad till BF

Matsal18april

Hej på er 🙂

Vi har börjat morgonen med en god mysfrukost ♥

Jag är trött i dag, blev inte någon vila i går. Kom hem vid 8,30 från sos. Tyckte inte det var någon idé att lägga mig då, syrran skulle ju komma vid 12. Sov dåligt i natt, vid 1-tiden hade jag inte somnat fast jag var trött. Jag får mer och mer ont i handlederna under nätterna, måste vara all vätska som trycker mot nerver. Kanske är karpaltunnelsyndrom.

Hade hoppats på att vakna pigg och kunna åka till Ikea, men det blir lugnt för mig i dag. Är lite skraj för att åka, eftersom jag får känslan av att bäbis ska ”komma ut” när jag är uppe och går någon längre stund. Det trycker rejält 😉 Får se om vi åker i morgon i stället.

Sambon ska måla på dörrfodren ett till lager färg i dag. Kanske dom kommer upp till kvällen. Det sista fixet i köket känns som det har stannat av lite. Men vardagen måste gå runt den med. Längtar ändå tills det är helt klart så vi kan släppa köksrenoveringen.

Häftigt, i dag är det 1 månad kvar till beräknad födsel av våran lilla ängel ♥

Matsal18aprilNr2

Hoppas ni har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *