Faderskapserkännande

Blommor17april

Hej på er 🙂

Morgonen började med ett besök på sos klockan 8,00.

Pappan i huset skulle erkänna faderskapet. Det var ett lättsamt och bra möte. Hon tittade på mig och frågade om jag trodde att jag kommer gå hela vägen till 18 maj. Jag pep till svar: ”Näeee”. Men att jag gärna vill få gå ett tag till, är inte redo än. Hon lät positiv inför att bäbis ev. skulle komma tidigare, sa att då får jag ju träffa bäbis och slipper ha det så tungt.

Sedan frågade hon när vi har nästa besök hos BM, det är den 27 april. Då kanske ni får veta om bäbisen är fixerad, fortsatte hon. Det är den redan svarade jag, det fick vi veta i måndags. Haha, då såg hon ännu mer säker ut att den ska komma tidigare. Vilket även är min känsla. Men i detta fallet hoppas jag att jag har fel, max en vecka för tidigt tack ♥

I dag har jag haft ett efterlängtat besök av min syster och hennes lilla dotter 🙂

Lilltjejen sov i vagnen ute ett bra tag. Syrran och jag hade massor att prata om, hon har varit ett bra stöd i mina tankar inför förlossningen. Sedan var det full fart på tösen, hon ville ha mig att sitta på golvet och gå runt här hemma. Jag orkade inte varje gång, gissa om hon blev sur 😉 Syrran sa till slut att dom måste åka, så dom inte satte i gång mig för tidigt.

Nu är det dags för fredagsmys med min sambo ♥

Härligt med en fin blombukett i nya mynte kannan 🙂

Önskar er en mysig fredagskväll.

2 svar på ”Faderskapserkännande

    • Hihi, spännande att se om det blir så 🙂 Jag tycker tidigast v 39 eller bara någon dag före BF. Känns som vi behöver den tiden att fixa lite mer här hemma. Men bäbis kommer när den vill komma ut till oss <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *