Städdag 2

Matsal16april

Hej på er 🙂

I dag kör vi städdag av övervåningen. Skönt att få det städat till helgen.

Jag moppade golven nere i går, det tog längre tid än vanligt. Efter jag ansträngde mig mer och fick förvärkar tar jag det lite försiktigt. Tycker att jag har rätt bra koll på min kropp 🙂

För ovanlighetens skull har jag tvättat en maskin tvätt i dag. Det är min syssla det. Passade även på att byta ut vissa plagg till bäbis i skötväskan till stl 50 i stället för stl 56. Har lite blandat i den nu, tror det blir bra att ta med till BB när det är dags ♥

Senast jag var till BM sa hon att jag verkar så lugn och inte alls orolig. Jag skrattade och sa: Skenet bedrar. Är ganska skraj faktiskt. Talade om för henne att jag tar en sak i taget för att klara av allt. Hon tyckte jag tänkte sunt. Nästa gång ska vi prata om förlossningen.

Jag har pratat med min syster om mina tankar. Bland annat om vad som händer med kroppen hemma innan man åker in. Hur hennes förlossning var. Hennes tös fyllde 1 år i december förra året, en riktig godbit är hon 🙂 Så jag har inte stoppat huvudet i sanden.

Roligt att ni är så pass många som tittar in hos mig. Välkommen gamla och nya läsare 🙂

Matsal16aprilNr2

I morgon är det äntligen fredag 🙂 Nu ska jag och sambon sätta lite fart här hemma.

Hoppas ni har en bra kväll.

4 svar på ”Städdag 2

    • Det hoppas jag med 🙂 Blir nervös bara av att tänka på det. Därför hoppas jag att bäbis vill komma kring BF, är inte redo än. Om jag nu kan bli redo för något jag inte har en aning om hur det blir. Men det ska bli underbart att få träffa den som gömmer sig där inne <3

      • Jag tyckte det var bra att mina kom tidigare just för att slippa väntan. Det var oförberett liksom. Sen blir man nervös iaf när man förstår att det är på gång. Det blir alla, konstigt annars!

        • Ok om det är någon dag före, men inte redan nu. Ja klart jag kommer vara nervös oavsett 🙂 Dom kommer ha koll på mig om jag går över tiden, då jag är riskgrupp. Jag ska till förlossningen hur som vid BF. Då kollar dom om moderkakan är bra osv. Tror inte dom låter mig gå över lika länge som en kvinna som inte är i riskgrupp. Lät så på BM.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *