Städdag

ApoteketBäbisoJag15april

Hej på er 🙂

Äntligen har vi tänkt att vi ska återgå till de vanliga rutinerna.

Det blir att städa nedervåningen i dag. Får se om jag orkar moppa golven eller om sambon får rycka in även där. Har känt mig ganska urladdad i dag. Klev upp med honom och åt frukost som vanligt, och la mig igen när han åkte. Klev upp vid 12,30. Drömde om att jag gick som i ide för att ladda inför vad som ska komma. Kanske ligger något i det 😉

Jag packade upp paketet från Apoteket i går, det var en del. Känns skönt att få hem mer bra att ha saker. Är tacksam att jag har tjejerna på jobbet som jag har pratat med en hel del och syrran mfl. Har även läst på sidor på webben för att få koll på vad man behöver.

I dag har jag tvättat mer bäbiskläder. Har börjat packa skötväskan som ska med till BB.  BB väskan och necessären till mig är också påbörjad. Men när energin nästan är obefintlig tar det tid att få ordning. Sedan har jag inte haft allt hemma heller. Tur det går att beställa mycket på webben. Väntar på ett paket med amningsbehåar, måtte jag kunna ha dom. Har växt rejält och många sidor säljer inte ens min storlek. Kan jag ha dom köper jag fler.

Nu ska jag gå och hålla bästa sambon sällskap när han lagar mat 🙂

Bäbiskläder15april

Små söta bäbisplagg. Tvättade det vi har fått lånat av sambons syster i stl 50 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *