Vårblommor

Krokusar14april

Hej på er 🙂

Äntligen kan vi njuta av de första vårblommorna i våran trädgård ♥ Att fota dom gick inte lika smidigt som andra år för denna gravida kvinna, men det gick 😉

I går köpte jag små förpackningar med duschcreme, body lotion, två reseförpackningar att ha schampo och balsam i till BB väskan. Tror jag snart har det mesta till väskan hemma, den ska bara packas också. Blev lite stressad när BM sa i går att nu kan bäbis komma, eftersom den är fixerad. Kan och kan, jag väntar gärna till kring 18 maj som är BF 🙂

Vi kom fram till att när jag fick mer ont efter att vi hade kört på här hemma, det var troligtvis förvärkar. Jag är glad att det klingade av, tycker det är för tidigt än. Jag går in i v 36 i dag.

Jag gjorde en ganska stor beställning från Apoteket på nätet som sambon ska hämta ut i dag. Det var första gången, otroligt smidigt i stället för att yra runt inne på ett Apotek och leta alla nya saker. Innehållet är till bäbis och mig. Tänk att man behöver så mycket grejor.

Har tagit det väldigt lugnt i dag. Tvättat och hängt en maskin tvätt och vattnat blommor. Känns lagom just nu. Nu blir det snart kaffe tillsammans med min sambo. Han kom hem med rosa skärbrädor, rosa smörknivar och rosa köksmått. Han är så gullig ♥

Krokusar14aprilNr2

Hoppas ni har en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *