Fixerad bäbis

Matsal13april

Hej på er 🙂

Äntligen är ordningen i matsalen återställd.

Vi har haft våra gamla kökslådor på golvet i matsalen med alla prylar + ett gammalt köksskåp. I helgen städade vi bort det och plockade in i nya köket. Nu är det bara ”lila rummet” som är fullt med saker som ska packas upp. Det går framåt i alla fall 🙂

I dag har vi varit på föräldragruppen igen. Blev klara tidigare så vi åkte ner på stan på Åhléns och köpte body butter till magen bla. Jag hade tid hos BM efter gruppen skulle ha slutat, så vi fick åka tillbaka dit. Allt såg bra ut, skönt att höra att bäbisen är fixerad ♥

Var ett tag sedan jag träffade min BM nu (fick gå till hon som håller i gruppen förra gången) hon sa att jag var lite olik mig, jag har bundit ännu mer vätska och det syns i ansiktet. Är inte bekväm med mig själv nu kan jag säga. Men snart är det bara 1 månad kvar.

Nästa gång ska jag ta prover för att jag är Rh-negativ, det gillas inte. Jag ska bokas in på en tid på förlossningen hos en läkare vid beräknad födsel. Jag räknas som riskgrupp, dom kommer ha lite extra koll på mig om jag skulle gå över tiden. Det känns tryggt och bra.

Nu blir det att ta det lugnt resten av kvällen. Mätt i magen och dags för en kopp kaffe.

Matsal13aprilNr2

Trevlig kväll.

2 svar på ”Fixerad bäbis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *