Regnväder

Hej på er 🙂

I dag har vi haft en riktig ”slow morning”. Uttrycket som bäbis gudmor brukar säga. Skönt att sova längre och dra oss i sängen, även om jag vaknar tidigt först. Det går bättre nu då jag inte är lika hungrig på morgonen. Sedan åt vi en god helgfrukost, mysigt.

Jag behövde vila i går. Kände mig lite klen på benen och snurrig, det blev inte mycket gjort. Sambon var och handlade och kom hem med jordgubbar som skulle doppas i choklad. Fick smaka en chokladruta och blev såklart sugen på mer choklad. Behövde bara nämna kladdkaka så stod han och bakade. Min underbara sambo, jag är lyckligt lottad ♥

Blev även barnsligt glad åt att han hade köpt en rosa diskborste 🙂 Tänk att små saker kan göra en så nöjd. Han tänker på mig och vet vad jag gillar. Den omtanken är guld värd.

Paketet med greengate var roligt att öppna som vanligt. Bland annat fina muggar, telåda och kaffeburk. Måste ha haft hjärnsläpp när jag beställde, för de två skålarna som kom var mindre än jag tänkt mig. Ser i efterhand att jag har beställt fel, så kan det gå med gravidhjärna 😉 Men dom kom till användning, sambon nöp dom direkt faktiskt. Roligt.

Eftersom inget blev som vi hade tänkt oss i går låter jag bli att planera dagen. Vi tar det som det kommer. Vi hade en väldigt bra dag med god mat, gott fika och mys i soffan.

Ställde mig på vågen i morse, det låter jag helst bli. Vi ska på föräldragrupp i morgon och efter det BM. Jag har inte gått upp just nå mer, det känns skönt. Räcker verkligen ändå 😉

Önskar er en skön söndag.

2 svar på ”Regnväder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *