Solsken

Kök11april

Hej på er 🙂

Sambon fick sovmorgon till 8,30 vad snäll jag var va 😉

Lördagsmorgon betyder god frukost mysigt, nu är jag mätt och belåten. Solen skiner härligt ute och än så länge blåser det inte. I dag ska sambon sätta upp fler passbitar i köket, det är inte hans favoritsysselsättning så jag hoppas det kommer gå bra för honom.

Jag skulle behöva färga håret, har inte färgat det på över 2 månader. Vågade inte när jag hade lågt blodtryck och det sjönk desto längre tid jag stod upp. Efter det har jag fått andra krämpor. Ont i handlederna, speciellt i höger. Sammandragningarna har varit mer intensiva efter vi pysslat på här hemma, därför har jag vilat mer ett tag. Det visar sig om jag orkar.

Nu är det dags för en kopp kaffe, ja det lilla jag dricker ur en kopp 🙂 Så får vi se vad det blir av dagen för min del. Sambon ska hämta ut ett paket åt mig, äntligen har mina greengate muggar, kaffebruk mm. kommit. Hoppas det är lika fint som jag tror att det är.

Kök11aprilNr2

Hoppas ni har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *