TGIF

Blomma10april

Hej på er 🙂

Vad härligt med fredag och helg.

Det ska bli skönt att ha sambon hemma med mig. Känner att han har mer hemlängtan än vanligt nu 😉 Det är nog att vi båda vill fixa och dona här hemma så allt blir klart. Vill hinna landa och bara samla kraft inför att bäbis ska komma. BF är om 1 månad och 8 dagar ♥

Jag vänder mig otroligt många gånger i sängen per natt. En gång i natt när jag skulle vända mig gjorde det ganska ont i magen, undrar om bäbis ligger och trycker på någon nerv. Samma sak hände i morse. Kan inte hjälpa att jag blir lite rädd när det kommer något nytt. Men kan vara att jag har sträckt sidan också, är inte så smidig just nu 🙂

I går fick sambon ordning på eluttagen under vitrinskåpet, nu är micron och kaffebryggaren på plats. Micro är inte speciellt fint, haha. Vi har inte utrymme för att gömma den så det får vi leva med. Kanske blir en ny kaffebryggare framöver. Blir kanon ändå när allt är klart.

I dag har jag klippt bort otroligt många lappar i bäbiskläder, så jag kunde tvätta en första maskin. Har en del att tvätta igenom. Mysigt att förbereda, men lapparna hade jag klarat mig utan. Jag går och spanar på barnvagnen som står i hallen emellanåt, pirrar i magen.

Får se vad som blir gjort i helgen här hemma, men framåt kommer vi så klart att komma. Hoppas på en del tid att mysa tillsammans också, vi behöver det. Körde på ganska hårt de två kvällar vi städade, strök gardiner och fick hyllorna på plats i köket. Det känns.

Kök10april

Nymålade köpmandisken med nya knopparna. Härligt med nymålad panel, vitt i stället för äggskal. Ljuslyktorna på köksbordet köpte jag billigt, dom var fula i smutsbeige färg. Jag såg potentialen i dom och spraymålade dom vita, nu är dom precis min stil 🙂

Hoppas ni har en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *