Vilar och pysslar

Kök9april

Hej på er 🙂

Här fortsätter pysslandet och plockandet.

Köpmandisken blev bra med två lager färg, den hade börjat se ful ut. Den fick även nya knoppar. Sedan att en gravid kvinna fick krämpor på köpet är en annan femma, är man envis så är man 😉 Jag skulle vilja måla på hyllorna ovanför också men det får vänta.

I går städade vi övervåningen nu doftar det en blandning av såpa och ajax, som jag har längtat efter detta. Städningen av golv har inte varit prio senaste tiden, mer än att sambon dammsugit titt som tätt. Dörren till datarummet är öppen nu, skönt att vi fick undan där.

Pappan har hämtat hem våran barnvagn och babyskydd i dag, det känns väldigt bra. Först tog han in babyskyddet, när han kom in med vagnen då kom det nästan en tår, lycka ♥

Blev lite rädd i går för jag fick mer ont i magen. Har haft sammandragningar innan, som lättare mensvärk. Men i går gjorde det mer ont och kom i jämna vågor. Tror det var kraftigare sammandragningar för att jag varit uppe och fixat mer. Tur det gick över.

I kväll ska sambon koppla in elen under vitrinskåpet så vi får micron på plats.

Jag har tvättat amningstoppar och byxor till BB väskan. Känner att det är dags att tvätta upp allt så jag kan påbörja packning av väskan, vill gärna ha den klar i god tid. Det får nog räcka för mig i dag. Känner av magen nu med, även om det inte är lika som i går kväll.

Kök9aprilNr2

Hoppas ni har en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *