Framåt

Kök8aprilNr2

Hej på er 🙂

Det fortsätter att gå framåt här hemma.

I går var kakelkillen hit för sista gången och gjorde om silikonfogen på vissa ställen. Det är inte perfekt men det blev bättre. Både jag och sambon har öga för detaljer, men i det stora hela är allt jättefint. Vi går och beundrar köket och det kommer vi göra länge. Vi har kämpat för det i snart två månader, härligt att kunna njuta av att ha kommit så här långt 🙂

Känns skönt att nedervåningen är ordentligt städad. Sambon dammsög i går och jag moppade golven. Blev sent då med. Han satte upp hyllorna ovanför köpmandisken, tog tid att få det rakt. Vi ville inte riskera att behöva göra om med onödiga hål i den nytapetserade väggen. Dörrfoder, lister och fler passbitar kommer göra mycket när det är på plats.

Efter två sena kvällar var det skönt med längre vila för mig i dag. Låg och drog mig länge i sängen. Båda katterna låg snällt bredvid, tänk att dom kan vara så snälla när det bara är vi hemma. Annat är det på helgerna när båda är hemma, dom kanske vill samla sin flock 😉

I dag har jag haft besök av en god vän. Skönt att få sällskap en stund och prata lite. Det är vad som passar mig bäst just nu, att vara hemma. Orkar inte gärna åka i väg någonstans. Men hoppas på att känna mer ork snart. Vi skulle behöva åka till Ikea en sväng till.

I kväll ska vi städa övervåningen. ”Lila rummet” är fortfarande fullt av grejor så det får vi ta en annan dag. Allt som ska in i skåpen är nerpackat i lådor, smått kaos där inne.

Kök8april

Förut ville jag inte ta foton på köket åt det här hållet. Gissa om det har ändrats nu 🙂 Lite synd att micron måste stå under vitrinskåpet, men det ska ju vara funktionellt också. (klicka för större bilder)

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *