Nöjda

Kök6april

Hej på er 🙂

Nu är nästan all tapet på plats, bara två små bitar kvar vid skafferiet och diskbänken.

Vi är väldigt nöjda, båda går och beundrar och tittar på väggarna. Det kan man kalla lyft, från den fula väven som var målad i äggskal till detta. Känns så mycket fräschare och mjukt romantiskt. I dag ska vi städa och få tillbaka möblerna i köket. Det är en del småfix kvar att göra. Men vi vill få städningen gjord nu, resten får sambon ta efter som.

Ni kanske minns att jag fick för mig att måla ett lager färg på köpmandisken för ett tag sedan. Kanske inte mitt smartaste drag. Eftersom möblerna ska på plats igen målade jag på ett lager till i går, skönt att jag hade målat lådorna innan. I dag är jag stel och har ännu mer ont, men nu är det gjort i alla fall 😉 Var inte direkt så att sambon hade tid att måla.

Om jag orkar i dag ska vi kanske åka i väg till favoritstället och köpa blommor. Gissa om det är efterlängtat. Vi har köpt nya fönsterbrädor, det ska bli roligt att få upp fina blommor ♥

Kök6aprilNr2

Det är så fint glimmer i tapeten, som bara syns i vissa vinklar och ljus 🙂

Hoppas ni har en härlig dag.

2 svar på ”Nöjda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *