Smakprov

Kök5april

Hej på er 🙂

Gårdagen var en bra dag.

Vi kom ut på en promenad ca en kvart i ett tempo likt en 100-åring 😉 Just då var det jobbigt det molade på i magen, men skönt med luft. Sambons mobil ringde och han sa att han var ute och rastade mig ♥. Väl inne igen var jag jättenöjd och glad.

Sambon började tapetsera i går. Som jag nämnt tidigare har jag varit pirrig i magen för det. Även om jag vet att jag valt en diskret blommig tapet har jag varit rädd att jag ska ångra mig. Att jag borde ha valt en helvit med enbart glimmande mönster. Men när första våden var på plats blev jag alldeles lyrisk 🙂 har valt så rätt, vi är supernöjda båda två.

Till kvällen grillade sambon och jag gjorde potatisgratäng. Det var riktigt gott. Lunchen var inte tokig den heller. En bra påskafton tillsammans med min underbara sambo ♥

Jag gjorde en efterlängtad beställning på webben också. Jag har sagt att när köket börjar bli klart vill jag unna mig lite nytt. Det blev bland annat några greengate muggar, kaffeburk, teburkar, en rosa mynte kanna från IB Laursen. Hoppas och tror det kommer passa fint.

I natt har jag haft det väldigt jobbigt. Har fått upp sura uppstötningar/vätska i munnen flera gånger. Hostat och varit nära att kräkas. Har tagit tabletter för magen. Till slut gav jag upp och gick ner, tog mig en kopp fil men det gav sig inte. Uppe igen tog jag en starkare tablett för magen och så småningom somnade jag väl av ren utmattning. Avskyr detta.

I dag ska sambon fortsätta tapetsera, får se hur långt han hinner. Allt kommer inte bli helt klart denna helg, det är fortfarande lite passbitar och sådant som ska fixas. Men vi har en förhoppning om att få möblerna på plats och kunna göra en rejäl städning i morgon.

Kök5aprilNr2

Aningen svårt att fånga tapeten på bild. Det kommer bättre bilder framöver 🙂 Den passar perfekt mot panelen, kaklet, luckorna, bänkskivan osv. Så nöjd med mina val.

Önskar er en skön dag.

2 svar på ”Smakprov

  1. Hej 🙂 åh vad fint erat nya kök blir! Super fin tapet 🙂
    Jag blir så avundsjuk! 😉 Skönt att bli färdig innan lilla
    knytet kommer! 🙂 Ska bli så roligt att se slut resultatet sedan! 🙂
    Många kramar Elin

    • Hej 🙂 Tack vad roligt att höra 🙂 Jag fastnade verkligen för tapeten men var ändå lite rädd för att jag skulle ångra mig. Skönt när man ser att det blir en ”fullträff”. Ja nu får köket och huset komma i ordning igen, så jag hinner landa innan bäbis kommer. Det ska bli jätteroligt att få visa bilder när det är helt klart 🙂 Många kramar L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *