Påskafton

V-rum4april

Hej på er 🙂

Mätt och belåten efter en god frukost 🙂

Sambon fick upp en del passbitar i köket i går, men inte alla. Vissa tänker han vänta med. Han får göra det där i sin egen ordning. I dag ska han börja tapetsera i alla fall. Han tänkte nästan göra det i går kväll men det skulle ha blivit så sent. Bättre med nya tag i dag.

Den där lugna promenaden blev inte av i går. Det började spöregna och blev snöblandat. Blir lite så när det fortfarande är prio på renoveringen och vädret är som det är. Jag traskade runt lite inne i stället. Har rätt ont, mornarna är värst, vad stel jag är. Ljumskarna är hemska. Känner mig som en gammal tant när jag ska ur sängen och ner för trappan.

Hoppas vi kommer ut en kort stund i luften i dag i stället. Längtar tills tapeten är på plats eller ens bara delvis, så vi ser hur resultatet blir 🙂 Det går inte med ord att beskriva hur skönt det ska bli när huset är i ordning igen. Det enda rummet som inte är påverkad av renoveringen är sovrummet. Datarummet och ”lila” rummet har dörrarna stängda, fullt med grejor och bilden visar hur vardagsrummet ser ut, är prylar i matsalen med.

Båda sambons systrar har fyllt år. Men han sa att vi måste få klart här hemma, dessutom hade nog inte jag orkat följa med vilket som. Någon påskmiddag ska vi inte på. Det blir mys vi två i stället. Sill och potatis, ägghalvor med majonäs och räkor. Till middag blir det grillad fläskytterfilé och min goda potatisgratäng. Mums det ska bli så gott.

Hoppas ni får en härlig påskafton.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *