Belysning

Kök3april

Hej på er 🙂

Så var det långfredag, skönt med längre helg och få ha min sambo hemma ♥

Försökte ni komma in på bloggen i går utan att lyckas? Min käre sambo satte upp belysningen i köket. När han bröt strömmen gick en strömadapter till bredbandet sönder. Det tog en bra stund för honom att lista ut vad det var som hade gått fel 😉

Han fick en del gjort i går, belysningen är på plats och han målade elementet igen. Tre lager färg och nu ser det bra ut. I dag ska han sätta upp täcksidor och lister på skåpen. Vi hoppas och tror att han ska hinna tapetsera köket innan helgen är över.

Gissa om jag längtar, är lite pirrig i magen faktiskt. Jag letade efter en vit tapet från början med glimmande mönster, det tycker jag är diskret och fint. Men vill ha en större förändring än så i köket. Det blev en ganska diskret blommig tapet med vit botten, spännande.

Vi ska försöka lyda läkarens rekommendation och komma ut en stund i luften i dag 🙂

Anledningen att jag inte har rört mig så mycket som önskat är att jag i princip bara har varit sjuk. Har även foglossning, ont i ljumskar och till och från ischias. Jag har gått upp mycket i vikt, mycket vätska. Mina knän har det tufft med den större belastningen. Sedan nu rädslan för att svimma pga mitt låga blodtryck. Har jag sambon med mig går det nog bra.

Kök3aprilNr2

Skönt att kunna tända lampor under skåpen 🙂

Önskar er en fin långfredag.

6 svar på ”Belysning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *