Glad påsk

Hej på er 🙂

Eftersom jag inte kom fram till HC i går, måste jag ringa 8 i morse. När dom ringde mig 9,15 muttrade hon över att jag skulle ha hört av mig tidigare. Att en första sjukskrivning kan man få på jouren, men ska det förlängas ska man höra av sig i god tid för att få träffa samma läkare. Jag svarade: Jag ringde er i går då gick det inte ens att komma fram.

Nej det var inte bra det heller sa hon. Hur ska jag veta långt innan om jag blir bättre eller inte. Nej det var ju klart svarade hon. Jag menar sjukskrivningen var från i måndags och jag provade ringa i går onsdag 😉 Annat om man fått flera veckors sjukskrivning. Fick en tid 14,00 men hon sa att jag kunde få träffa vem som helst. Det blir bra det svarade jag.

Blir så stressad när jag ska ha med dom att göra. Tur att jag fick träffa en vettig läkare. Han sjukskrev mig till 28 april. Så det blir sjukskrivning sedan semester direkt efter. Med andra ord, jag kommer inte tillbaka till jobbet före bäbis kommer. Jag är lättad över att jag kommer få vara hemma och ta det lugnt. Vara ute och gå korta stunder och göra det jag orkar. Jag är inte i bra form och behöver vila. Men kommer sakna alla på jobbet såklart.

Läkaren skrev någon mening som verkligen fastnade: ”Tidigare två missfall och synnerligen viktigt att patienten ej utsätts för belastning. Behov av vila och återhämtning”. Med tanke på att jag har pressat mig hårdare än vad jag egentligen har orkat med.

Ska jag nämna köket 😉 Kakelkillen var hit och skar bort silikonfog och skulle sätta dit ny. Jag frågade om det gick bra, det gjorde det inte. Han kommer tillbaka efter påsk. Det var bara yttorrt och korvade sig ännu värre. Haha, men efter gårdagen bryr jag mig inte.

Bilder i repris. Allt påskpynt är nerpackat 🙂

Önskar er en skön skärtorsdag.

2 svar på ”Glad påsk

    • Ja jag hade gärna jobbat dom sista veckorna. Men med tanke på hur jag mår så känner jag mig lättad nu. Ska försöka komma och hälsa på innan bäbis kommer. Om jag känner mig ok så jag vågar ta bussen. Just nu vågar jag inte gå ut utan Fredrik i rädsla för att få ett till blodtrycksfall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *