Fläkten på plats

Kök1april

Hej på er 🙂

Välkommen april och äntligen sitter våran fina fläkt på plats 🙂

Den här dagen har tagit på krafterna. Ett tag trodde jag någon där uppe försökte driva mig till vansinne. Först var inte kakelkillen överens med min sambo om fogningen, det vi hade synpunkter på. Jag förklarade vad han menat, men sa till slut ”Ring min sambo” så fick dom prata om det. Dom blev väl inte helt överens, men han gjorde lite bättringar i alla fall.

När han skulle sätta upp fläkten strulade det, vilket gjorde att en elektriker behövdes direkt. Som tur var fick han tag på en kille som kunde komma snabbt. När den var på plats då krånglade det med silikonfogen för honom. Den torkade snabbt så det korvade sig.

Det blev sagt att han ska komma tillbaka i morgon och göra om det som blev fult och även fylla på med silikon mellan bänkskivan och kaklet, det är ett ställe där det glappar ganska mycket. Sedan ska vi vara klara med hantverkare äntligen, tack och lov 😉

Under tiden av allt detta fick jag ett missat samtal från frissan. Jag ringde upp för att få veta att min frissa är sjukskriven minst till sista april 🙁 Hade en tid som var den sista innan bäbis ska komma. Bokade en tid hos en annan för att senare få veta av sambon att den dagen har vi inte kortdag som vi brukar + att han ska hålla i en utbildning och jag ska även gå den utbildningen. Jag får ringa i morgon och avboka tiden och leta någon annan.

När jag skulle ringa hälsocentralen var det överbelastat, dom bad om att man skulle återkomma, tack och hej KLICK. Jag hade velat få en tid i morgon kl 8. Får se hur det löser sig. Det blev lite för mycket för en gravid kvinna på en och samma dag, jag behöver vila.

En vän kom och tittade till mig i dag. Det var skönt att få ventilera om allt strul som har varit, berätta lite tok, skratta gott och även fråga henne om hon vill bli gudmor till våran bäbis ♥ Vilket hon blev jätteglad över och jag blev rörd så det nästan kom någon tår.

Hon längtar också massor tills våran bäbis ska komma och hon pratar om att det ska bli roligt köpa bäbiskläder, att hon ska baka bullar åt oss, tills vi får besök när bäbis har kommit. Hon är en fin vän, som en liten gullig miniatyr farmor. Hon blir en bra gudmor ♥

Kök1aprilNr2

Vi fick inte gärna laga mat pga silikonfogen, så sambon åkte och köpte maxmat. Nu är det dags för kaffe. Sedan blir det att varva ner ordentligt efter denna händelserika dag.

Nästan så att dagen har känts som ett enda långt aprilskämt 😉

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *