Hantverkare

Kök31mars

Hej på er 🙂

I dag har kakelfirman varit här och fogat.

Som vanligt kan inte hantverkare hålla tiden 😉 men vid 9,30 dök han upp. Jag klarade inte av att granska kaklet noga, mina ögon fixar inte att titta mot vitt alltför länge. Det bara flimrar framför ögonen. Nu kom sambon hem och han är inte nöjd med hur det ser ut.

Det känns trist när man är otroligt noga själv med det man gör. Så betalar man en hantverkare och blir missnöjd. Därför ringde min sambo kakelkillen och berättade vad han tycker. För att få en del bortförklaringar. Men han skulle titta på det i morgon i alla fall. Kan säga att min sambo inte alls är glad nu 🙁 Klart vi vill att det ska bli ordentligt och fint gjort.

Efter han var klar här och jag hade ätit lunch gick jag och la mig och vilade i tre timmar. Verkligen välbehövligt. Ni anar inte hur mycket jag längtar efter att få må bra och ha ork.

Dessutom när man är gravid, har krämpor, sover dåligt och är mestadels sjuk räcker det gott och väl. Det behövs inte fler omständigheter som drar ner. Till exempel oförstående människor i ens närhet. Om jag säger i från till någon så hoppas jag på att bli bemött med respekt, få en ursäkt. Inte få det tillbaka kastat som att jag är den som gjort något fel.

Jag har det tufft nog ändå med tanke på hur min graviditet har varit. För att inte prata om de två år vi har bakom oss med två missfall och komplikationer. Vi vill bara få glädjas åt bäbisen i magen, må bra och ha människor runt oss som ger oss positiv energi ♥

Nu ska vi äta, det blir sallad. Jag hoppas på att få upp humöret på min sambo. Håller med honom så väl. Men det lär ju visa sig efter morgondagen om vi blir nöjda eller inte. Får se om han målar elementet en omgång till i kväll, bilden är då elementet är målat en gång.

Önskar er en skön kväll.

2 svar på ”Hantverkare

    • Ja verkligen 🙂 Kvällen blev rätt paj för min sambo så det blir inte målat i kväll. Kaklingen i sig är jättebra, det är fogningen som är slarvgjort med massa luftbubblor mm. Vi orkar inte krångla med folk. Hoppas verkligen det blir bra efter morgondagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *