Kaklat kök

Kök30mars

Hej på er 🙂

I dag har jag mått sämre igen, rolig berg å dalbana detta.

Har sovit dåligt två nätter i rad på grund av orsaker jag hade klarat mig utan. Jag har varit upp fler gånger i natt än i vanliga fall. Under dagen har jag känt mig svimfärdig och yr. Vet inte om det är det låga blodtrycket igen, eller om det är en kombination av flera orsaker.

Vi har varit i väg på våran andra föräldragrupp i dag. Det var tungt att komma i väg, men eftersom det bara är fyra gånger vill jag som sagt inte missa. Jag var väldigt trött men det är mest att sitta och lyssna. Vi tittade på två kortfilmer bland annat och pratade en del.

Något positivt, kakelfirman har äntligen varit här och kaklat i dag 🙂

Var lite struligt i kontakten även denna gång. Det var sagt att han skulle ringa min sambo före 9 och meddela om han skulle komma vid 9 eller 17. Därför kunde jag inte slappna av och gå och lägga mig när sambon åkte till jobbet. När klockan var efter 10 hade vi inte hört något. Då tog min sambo kontakt och frågade hur det skulle bli. Då kom han hit relativt fort och lämnade sina arbetsredskap, för att sedan ta lunch och komma tillbaka efter 12.

Jag längtar så mycket tills han är helt klar med jobbet, så vi bara har oss själva att rå över igen. Det ska bli underbart att kunna laga mat och ha en fläkt, vilket lyx. Fint blir det i alla fall 🙂 I kväll ska sambon måla elementet. Tapetseringen får vänta tills kaklet är klart.

Kök30marsNr2

I morgon ska det fogas, det blir vit fog 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *