Sommartid

Hej på er 🙂

Sommartiden inleds med snö, vad sjutton ge mig vår.

Jag gick och la mig och vilade en stund i går kväll. Sambon målade taket och panelen en gång. Härligt att det går framåt. Jag klev upp igen 20.45, missade starten på Earth hour, det brukar vara viktigt för mig. Men min gulliga sambo hade släkt alla lampor utom en lampa i köket, han kunde inte gärna måla i ett mörkt rum. Då blev jag nöjd ♥

Jag tände levande ljus nere och så hade jag det länge, kompensation 😉

I natt har jag inte haft lika trevliga drömmar. Handlade mest om olika symptom för havandeskapsförgiftning och det hängde i redan från kvällen. Så kan det gå när man får en länk skickad till sig om symptom, två gånger har jag fått den länken. Vad jag har förstått är det största kännetecknet för HF högt blodtryck, och mitt blodtryck är ok nu.

Förutom det enorma blodtrycksfallet på hälsocentralen, men då var det ju lågt inte högt.

Vet inte om man kan ha havandeskapsförgiftning utan högt blodtryck, får fråga BM. Är blodtrycket ok behöver jag inte lämna urinprov. Därför borde det inte vara något undantag som bekräftar regeln. Sambon tittade på mina ben och svullnaden går ner under natten. Svullnaden brukar vara kvar vid HF. Så nu släpper jag det och tror allt är bra med oss ♥

Sambon ska måla taket och panelen ett lager till i dag, får se om det räcker. Kanske han tar elementet med. I morgon kommer kakelfirman, spännande. Jag är sjukskriven till veckan så jag är hemma och släpper in dom. Skönt att kunna hålla koll på missarna 🙂

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *