Babysitter

Hej på er 🙂

I går kväll blev det shopping på nätet. (lånade bilder)

Fler inköp till bäbis, en babysitter. Handlade den på Ellos, fick 500 kronor i rabatt vid köp över 1 500 kronor, det var mer än välkommet. Blev även bland annat en skötbädd att ha i tvättstugan och skötbord att ha över badkaret uppe, men det var på en annan sida 🙂

Känns skönt att kunna bocka av saker från mina listor, det är en hel del att tänka på. Dessa inköp måste ha påverkat mig, för i natt har jag drömt allt möjligt om bäbis. Minns inte så noga men jag har vaknat till och från och det var mycket om vårat lilla hjärta ♥

I dag väckte jag inte sambon jättetidigt, han fick faktiskt sova till 8,30 😉 Jag var inte vrålhungrig, men vaken tidigt var jag givetvis. Nu blir det våran goda helgfrukost och kaffe på det. Sedan ska han sätta fart och måla i köket. Hoppas han hinner mycket denna helg.

Själv fortsätter jag att ta det lugnt eller pyssla här hemma i ett väldigt lugnt tempo.

Hoppas ni får en härlig lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *