Äntligen fredag

Hej på er 🙂

Härligt med fredag och helg. Skönt att få ha sambon hemma ♥

Min kropp är urladdad efter gårdagen. I går vilade jag tre timmar efter besöket på HC. I dag åt jag frukost med sambon och la mig igen vid 8 för att kliva upp vid 13-tiden. Jag hoppas både vilan och penicillinet gör susen. Så jag blir frisk och får energi det är väl på tiden nu.

I dag har dom hört av sig till min sambo, våran vagn till bäbis har kommit ♥ Den ska bara monteras. Vi hade bokat den till mitten på april, men jag får gärna hem den tidigare. Vill fixa det som är kvar inom en snar framtid så jag slipper tänka på det sedan.

Nu i helgen ska sambon börja måla taket, måla panelen och eventuellt måla elementet. Vi får se vad han hinner med. Helst av allt vill jag måla panelen själv, men inser att min kropp inte är gjord för det just nu 😉 och till veckan kommer äntligen kakelfirman, tjoho.

Han kom hem med ett järnbröd till mig i går, jag sa att han skulle köpa paltbröd som jag kunde äta som macka men det här var ju bättre. Gott med lite smör på tycker jag som annars inte äter smör. Dricker apelsinjuice till för att ta upp järnet extra bra. Älskar verkligen apelsinjuice men magen brukar inte gilla det. Men det är värt ett försök.

Känner mig trött, orkeslös, sjuk men ändå gladare i dag. Härligt med fredag och tror det var att vagnen har kommit som pirrade till i magen, och när sambon berättade sina planer för helgen här hemma. Ser nog ljuset i tunneln på den här renoveringen, snart så 😉

Nu blir det tacos.

Önskar er en mysig fredagskväll.

2 svar på ”Äntligen fredag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *