Novemberkaktus

Kaktus25marsnr2

Hej på er 🙂

Kvällen i går slutade med att humöret fick sig en dipp för oss båda 😉

Sambon ringde kakelkillen vid 19-tiden som avtalat, han svarade inte. Vi provade ringa senare men utan svar då med. Sambon pratade in ett meddelande och bad honom kontakta oss. När vi la oss kom det ett sms om att min sambo kunde ringa honom i dag och något om att han hade en sjuk dotter och tänkte jobba kvällar i stället.

Jag kände direkt, släpp inte in någon här som har ett sjukt barn. Jag tar ju åt mig allt.

Vi är ganska less över att det har dragit ut på tiden och strulat flera gånger med kakelfirman. Köket borde i princip vara klart vid det här laget. Att det inte har blivit kaklat gör att andra bitar stannar av. Då sambon vill ha det gjort innan han går vidare med resten.

Sambon fick tag på honom i dag i alla fall. Han hade bett om ursäkt och sagt att han kände sig som en strulkuse, med all rätt känner jag 😉 Tyvärr har jag ganska dåliga erfarenheter av hantverkare och detta gjorde inte saken bättre. Det som är sagt är att det ska fixas måndag-onsdag. Måndag kakla, tisdag foga, onsdag sätta upp fläkten. Nu ska det bli klart.

Jag fortsätter tänka positiva tankar och visualiserar hur fint det kommer att bli. Längtar tills jag får handla blommor, kan sätta upp gardiner och få allt på plats. Ett normalt hem igen ♥

I morgon ska jag till hälsocentralen klockan 8,00 och kolla upp så jag inte har bihåleinflammation. Med tanke på att jag har gått så här i 6 veckor nu. Jag gillar inte HC men bättre att ta tag i det och få hjälp, eller få veta att det ska läka ut av sig själv.

Kaktus25mars

Novemberkaktusen blommar fint 🙂 Den stod instängd i datarummet och fick komma ner i matsalen i stället.

Önskar er en härlig kväll.

4 svar på ”Novemberkaktus

    • Tack Sofia! 6 v. känns som det räcker och blir över. Lika bra att gå till HC och höra vad dom säger, även om det tar emot. Hoppas du mår helt bra nu.

      • Ja absolut! Hoppas det är bakterier så du kan få medicin och bli bra! Jag är fortfarande ganska hängig men det går helt ok att jobba med hjälp av alvedon och Treo.

        • Ja jag vill bara få vara frisk nu. Vill verkligen kunna jobba den korta tid som är kvar. Trist att du behöver ta alvedon och treo för att klara av jobbet, men skönt ändå att du tycker det känns ok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *