Vila

Hej på er 🙂

I dag har jag haft en extremt lugn dag, det behövdes verkligen. Även om det inte var ansträngande på föräldragruppen i går så blev jag trött bara av att ta mig i väg.

La mig för att vila en stund på soffan, men det blev inte ostört. For upp av en hostattack och fick hämta vatten, var tvungen att gå på toaletten, fick säga åt Zim och gå och ta ner honom flera gånger då han åt på mina blommor, för att sedan flyga upp igen när han tänkte kräkas på matsalsmattan. Jag är inte smidig just nu men kastade mig ner och fick tag i honom och ut på golvet. Vad är det med katter och mattor, måste det landa mjukt 😉

I kväll ska vi ringa kakelkillen vid 19-tiden. Får se om köket blir kaklat i morgon eller inte. Väntar med spänning. Snälla låt det bli klart nu så vi ”får tillbaka” vårat hem snart.

Längtar efter sambon, han har jobbat kväll. Hade jag jobbat hade det varit min sista kväll innan jag går på semester inför att vi ska få bäbis ♥ Svårt att förstå att det är så kort tid kvar. Önskar att jag får vara frisk tiden som är kvar, så jag har kraft inför vad komma skall.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *