Föräldragrupp

Kök23mars

Hej på er 🙂

Jag har varit hemma och vilat i dag som väntat.

I dag var det dessutom dags för första föräldragruppen. Eftersom det bara är 4 träffar (5 medräknat då man träffas 1 gång när alla har fått barn) så ville jag gå ändå. Jag tog två alvedon innan jag åkte och tog med mig en flaska vatten dit eftersom jag har fått hosta. Tycker att det var bättre än väntat, bra information så jag är glad att vi gav det en chans.

Direkt efteråt hade jag tid hos min BM men hon var sjuk. Kändes skönt att jag fick gå till hon som höll i föräldragruppen i stället. Vi kollade blodtrycket, lyssnade på bäbis hjärtljud, vägde mig och mätte magen. Kurvan ligger mellan den lägsta och den högsta nivån. Magen mätte 1 cm mer än förra gången, den hade inte ökat lika mycket den här gången ♥

Skönt att allt ser bra ut när det känns tungt och drygt att jag själv bara är sjuk. Sambon hade pratat med chefen på jobbet, jag kan slappna av mer när jag får höra att han förstår.

I dag pratade även min sambo med dom som ska kakla vårat kök. Denna följetong, dom var tydligen i England och tog sig inte hem. Därför blir det inte gjort i morgon heller som det var tänkt. Men förhoppningsvis på onsdag, jag tror det när jag ser det börjar jag känna 😉

Resten av kvällen ska jag vila. Även om jag bara har suttit på en stol och lyssnat och tittat på en kort förlossningsfilm så är jag helt slut. Hade jag sett filmen hemma hade det kommit någon tår 🙂 Jag är ganska känslig, är med skräckblandad förtjusning vi längtar dit.

Bilder på köket i går innan sista slipningen.

Trevlig kväll.

5 svar på ”Föräldragrupp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *