Nytt virus

Hej på er 🙂

Ja det är ett faktum att jag har fått ett nytt virus.

Vaknade upp i dag om inte ännu sämre. Jag kan hålla mig för skratt, jag lovar. Men vad gör man. Det här styr jag rakt inte över och det är bland det sista jag har önskat mig. Med veckan som kommer är det 5 arbetsveckor kvar att jobba, innan semestern på 3 veckor. Jag hoppas verkligen jag kan få bli helt frisk, för det var väldigt länge sedan jag var det.

I dag ska sambon slipa köket för sista gången. Det som är kvar efter det är att måla taket, måla panelen, måla elementet, tapetsera. Äntligen få det kaklat och upp med köksfläkten.

Själv ska jag fortsätta vila och kurera (hur man nu kurerar) Jag avskyr verkligen halsont och mina favorit halstabletter får man inte ta som gravid. Dom bedövar lite i halsen och det skulle kännas väldigt skönt nu. Tvätta en maskin tvätt är ett måste. Det snöar ute i dag, ge mig vår tack. Med härliga krokusar, snödroppar och annat fint som tittar upp.

Jag fortsätter att bjuda på gamla bilder, favorit i repris som jag kallar det. Kanske ska lägga upp lite bilder på hur det faktiskt ser ut här. Hela huset blir påverkat av renoveringen. Kan inte säga att det är den harmoni vi annars brukar ha och uppskattar. Båda känner vi lika 😉

I natt drömde jag om bäbis. Jag var ute och gick och bar på bäbis. Jag tittade in i de vackra ögonen som var gröna, lika färg som mina. Vilken lycka ♥ Längtar efter dig så mycket ♥

Hoppas ni får en skön härlig söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *