Men varför

Hej på er 🙂

I går sa jag till min bordsgranne att jag hade mer ont i halsen igen.

Jag hoppades det berodde på sura uppstötningar och en natt med ytterst lite sömn. Så jag tog mig en kopp te med honung i. I natt vaknade jag av väldigt ont i halsen 🙁 Men seriöst vad är det för fel?! I 5 veckor har den här förkylningen hållit i sig, ska något nytt avlösa den.

Får i mig näringstillskott/kosttillskott varje dag som hyllas och prisas något enormt, tar vitamintabletter för gravida och har fått komplimang från arbetskompisen att vi är en av dom som hon tycker ”alltid” äter bra mat om hon jämför med andra i sin närhet. Norpar bäbisen åt sig varenda gnutta vitamin och energi jag har så inget blir kvar till mig eller.

Känner mig så fruktansvärt less. Avundas kvinnor som får må bra under sina graviditeter. Vi är otroligt glada åt bäbisen i magen efter all längtan (och misär som varit bakåt). Men vad underbart det vore att må bra och bara få njuta utan sjukdomar av denna tid i livet ♥

Jag gick och la mig före sambon i går, var så trött. Nu har han spacklat köket så i dag blir det att slipa och sedan spackla igen. Vi håller tummarna att vi får det kaklat på tisdag.

Det blir en lugn dag för mig, försöka kurera halsen. Men inget jag gör tycks ju hjälpa 😉 Längtar även tills huset är i ordning så jag får piffa och ta lite nya fräscha bilder.

Önskar er en härlig lördag.

4 svar på ”Men varför

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *