TGIF

Repris20marsNr2

Hej på er 🙂

Äntligen fredag. Den här dagen var ju som en dans på rosa moln och röda rosor *ironi*.

Sambon slipade väggarna i köket en gång i går när jag var på styrelsemöte. Vilket gjorde att det tog tid att göra rent efteråt. Han la sig vid 23-tiden. Då började Zim jama och bråka. Vi stängde in honom tillslut, då började Ikoz krafsa på dörren där Zim var instängd och jamade som en tok. Ungefär som ”Stäng inte in min kompis”. Sambon muttrade att det var lika bra att släppa ut Zim om vi skulle få någon blund alls. Då lugnade dom sig något.

Efter det var det ”bara” de vanliga nattkrämporna. Vaknade av kräk/sura uppstötningar i munnen några gånger, upp och kissade några gånger, vände mig i sängen massor av gånger och då vaknar jag med. Kan jag ha sovit tre fyra timmar. Tycker att jag har gjort det grymt bra som tog mig genom dagen. Som en av mina bästa vänner brukar säga ”Du tappra stridskvinna” och sambon sa ”Du är en krigare”. Men jag orkar inte mer ju 😉

I bilen hem var jag så trött så det började krypa i benen, redan före klockan 17. Det bådar gott för fredagsmyset. Men å andra sidan ska kanske sambon spackla så det hinner torka till i morgon. Sedan är det dags att slipa på nytt, tjohooo vad roligt det ska bli.

Nu har han hämtat hem pizza. Det är inte jag som har bestämt middagen. Han ville helt enkelt inte laga mat (igen) i ett kök utan fläkt, där det nyss varit och kommer vara massor av slipdamm snart. Nu har vi både middag och lunch, det är bra och gott.

Det här blev positivt och härligt. Det är underbart att vara gravid tycker jag. Nu står det i alla fall i ”paddan” att det är 1 månad och 28 dagar kvar. Härligt att se nedräkningen ♥

Repris20mars

När köket är klart då ska det köpas blommor, jag längtar! Favorit i repris.

Hoppas ni har en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *