Bästa farmor 90 år

Farmor90år18mars

Hej på er 🙂

Nu är vi hemma efter ett fint kalas för världens bästa farmor ♥

Tänk att hon fyller 90 år. Visst har hon fått lite krämpor och tar mediciner för första gången i sitt liv. Men annars är hon väldigt pigg för att vara 90 år. Hon har problem med att sova om nätterna och tycker att hon stundvis kan bli så trött. Det förstår jag verkligen.

Vi har haft en fin kväll med god smörgåstårta, fika och vanlig tårta. Farmor hade bakat goda kakor och min kusin hade gjort smörgåstårtor och vanliga tårtor. Trevligt och mysigt.

Hon har hela köksbordet fullt av fina blommor. Min kusin hade sagt på sitt jobb att hon skulle sluta tidigare och åka och hjälpa sin mormor att ordna inför kalaset. Dom trodde att hon bodde på ett boende och att personalen kunde hjälpa henne. Men hon bor ensam 🙂

Nu är jag trött. Jag tog mig genom en arbetsdag men det var inte en dans på rosor kan jag säga. Känns nu att jag har suttit på en kontorsstol och inte hemma i soffan. Har rejält ont i ryggen. Efter den här veckan är det fem veckor kvar att jobba, jag vill så gärna orka det.

Nu blir det vila i soffan innan det är dags att gå och blåsa håret och borsta tänderna.

Hoppas ni har haft en fin kväll.

2 svar på ”Bästa farmor 90 år

    • Ja jättefina blommor 🙂 Hon är verkligen pigg för sin ålder. Lite krämpor och halvdålig sömn. Hon hade bakat en del själv (bästa fikat) men var glad åt att hon fått hjälp med tårtor 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *