Längtan

Repris17marsNr2

Hej på er 🙂

Nästan lagom till påsk är den gula tapeten ett minne blott.

Sambon fick ner det som var kvar i går, det känns skönt. Han har pratat med dom som ska kakla åt oss. Det skulle ju eventuellt bli gjort i morgon, men vi får vänta till nästa tisdag pga sjukdomar hos personalen. Känns ganska tråkigt, men det är inte mycket att göra åt.

Vi vill se att det går framåt med köket igen. Klart vi har sett att små små bitar av tapeten har försvunnit, men ni förstår nog vad jag menar. Nytt kakel, få fläkten på plats osv. 🙂

I dag känns humöret lite lättare. Men nätterna är ganska tuffa. Det gör ont att ligga ner en längre stund. För att inte tala om när jag ska vända mig i sängen och det gör jag väldigt ofta. Vaknar hur många gånger som helst. Behovet av sömn är stort, inte så bra ekvation.

Jag har tänkt att jag ska jobba i morgon, hoppas verkligen det kommer gå bra. Dessutom fyller världens bästa farmor 90 år! Det vill jag ju verkligen vara med och fira ♥ ♥ ♥

Sambon jobbar kväll så jag får sakna honom lite extra länge i dag.

Något mer jag längtar efter är att få plantera penséer och få se krokusarna titta upp. Men det är fortfarande för många minusgrader så jag väntar ett tag till, sedan måste jag orka också. Det här blir den bästa våren och sommaren någonsin, med våran bäbis ♥

Repris17mars

Trevlig kväll.

2 svar på ”Längtan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *