Snart så

Kök16mars

Hej på er 🙂

Nu är det verkligen nära, bara biten vid fönsterna kvar.

Snart är den gula fina 70-tals tapeten ett minne blott (I kväll?). Hela lördagen försvann då vi båda kände att vi måste ta tag i inköpen till bäbis på Ikea. Men sambon köpte en maskin som underlättade mycket för honom i går. Han har nog kommit längre ändå tack vare den.

Nästa steg blir slipa och spackla, den roligaste biten av allt. Sedan håller jag tummen för att dom kan komma och kakla åt oss nu på onsdag. Det får vi veta i morgon kväll.

Annars har humöret varit upp och ner i dag. Jag har varit hemma och vilat. Åt frukost med sambon och la mig när han åkt. Klev upp 12,30, jag är så slut i kroppen. Är något less på att vara sjuk och ha ont ”överallt”. Skulle ta mig två kiwi, bra med vitaminer tänkte jag. Höll på att börja gråta för dom var omogna och gick inte att äta. Då är man ganska känslig 😉

Men bäbis sparkar och påminner mig, jag drömmer om vår och sommar. Ser framför mig hur jag är ute och går med barnvagnen och våran underbara lilla ängel. Längtar så ♥ Ikoz piggade upp mig han också genom att lägga sig i mitt knä i trappen. Vi har en grej att går jag i trappen vill han att jag ska stanna och sätta mig på ett trappsteg så han får mysa.

Kök16marsNr2Fina köket.

Önskar er en trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *