”Kul” shopping i går

Hej på er 🙂

Vi kom i väg till Ikea i går. Jag hade en härlig känsla när vi åkte, solen sken och det kändes skönt att vi tog tag i saker fast jag inte mår bra. Besöket startade på köksavdelningen.

Vi saknade EN knopp till ett skåp. Egentligen tre men sambon hade köpt på sig två extra. Fick då höra att dom utgått ur sortimentet?! Sambon frågade om dom fanns på något annat varuhus eller om det gick att beställa på nätet. Hon kollade men nej det gick inte att lösa på något vis. Vi fick ju hjälp med beställningen där! (Saknades även en del lådor)

Det blixtrade i ögonen på mig. Till slut kunde jag inte vara tyst, utan frågade om vi kunde ta en knopp från deras utställningskök som vi alltid har stannat och tittat på. Hon ringde ett samtal, sedan gick hon och skruvade ner en knopp och gav oss 😉 Gissa om vi drog en lättnadens suck. Dom brukar säljas i två pack för 19 kronor, vi fick den för en femma.

Hur ofta utgår något på Ikea? Och precis när vi renoverar vårat kök. Jag sa även att det är inte så roligt att ha lagt ner en väldigt stor summa pengar på att renovera köket och alla knoppar/handtag är på plats, men det fattas EN. Fint om den ska vara udda. En sak om det varit vi själva som hade gjort fel, men vi fick som sagt hjälp med beställningen där.

Vidare till barnavdelningen och våran jättelånga lista. På vägen var det ombyggnationer. Vad bygger dom om då, jo barnavdelningen såklart. Haha, men dra mig baklänges på en liten vagn. TVÅ saker på listan kunde jag först bocka av. Vi frågade en som jobbade där som sa snorkigt att det satt en skylt uppe och vart vi skulle hitta resten av barnsakerna.

Vi drog en lättnads suck igen, tackade och gick vidare. Gissa om mina hormoner och humör var i gång vid det laget. Innan det var färdigt hade vi engagerat tre personal för att få i hop det vi skulle ha. Det var inte speciellt lätt att hitta i deras provisoriska ordning eller kul.

Vi avslutade med en välbehövlig fika, jag var så törstig. Trött och slut men ändå lättad att allt hade löst sig. Efter det åkte vi till sambons syster och lilla dotter. Därifrån kom vi med en kasse med bäbiskläder. Nu har vi nog så att vi klarar oss i början, det känns kanon 🙂

I dag är jag mör och har värk i hela kroppen, har även en fin basröst. Fick gå upp i natt och ta hostmedicin. Får se hur jag känner mig i morgon om jag är i form för jobb. I dag ska jag vila. Vetesäcken ska få gå varm och jag ska dricka massor av vatten, är törstig efter i går.

Önskar er en skön söndag.

2 svar på ””Kul” shopping i går

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *