Mera bäbiskläder

Hej på er 🙂

I går sa sambon ”Kan jag få sova lite längre än 7,30 i morgon”.

Så vaknar jag före 6 och känner att jag inte kan somna om. Kroppen gör ont, det är inte skönt att ligga kvar i sängen, behövde gå på toaletten och så börjar jag bli hungrig. Får se när jag väcker honom. Vi brukar ha mysfrukost på helgen, så vill inte äta utan honom ♥

Nu har vi en del kläder till bäbis i alla fall. I dag ska vi eventuellt åka till Ikea. Jag har skrivit en lång lista med inköp till bäbis, bland annat säng. Känner att jag är sjuk i princip jämt och har gravidkrämpor som knappast kommer ge med sig. Lika bra att få det avklarat 😉

Eftersom det är mycket att inhandla och planera vill jag inte vänta för länge. Sista månaden vill jag ta det så lugnt jag bara kan. Jag blir inte lättare och det är redan nu väldigt tungt. Står jag en stund får jag ont i fötterna och känner av i knäna. Att ligga i sängen gör ont i ljumskarna och ischias. Att sitta känns det med, svårt att hitta en skön ställning.

Hoppas på att tappa alla dessa kilon relativt fort när bäbis har kommit. Jag gillar stora fina magen, jag bryr mig inte om siffran vågen visar, men hur det känns i kroppen det är tufft.

Även fast jag helst inte är ute bland folk eller går i ett varuhus en längre stund, hoppas jag att vi får en bra dag om vi åker. Att det kan få kännas roligt ändå, att vi kommer hem med det som står på listan. Utan att vi för den skull behöver vara borta allt för många timmar.

Dress14mars

Små söta snuttiga kläder ♥

Hoppas ni får en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *