Bäbiskläder

Hej på er 🙂

I dag kom min sambo hem tidigt ♥

I går lyckades jag inte sova något mer efter att jag hade ätit frukost med honom. I dag tänkte jag att även om jag inte somnar om så kan jag vila. Klev upp 6,30 och åt frukost och la mig kring 7,30 igen. Vet inte om jag sov något direkt, men vilade vilket är välbehövligt.

”Vaknade” av att hemtelefonen ringde, smidig som jag är stapplade jag upp och in i datarummet bland alla grejor och fick tag på telefonen. Såg på mobilen att han hade ringt den (hade den på ljudlös) Yr i huvudet frågade jag ”Vad är det?”. Då hade dom som ska kakla åt oss hört av sig, dom hade en lucka och kunde komma och titta på vårt kök i dag.

Blev lite stressad och frågade när, om en timme fick jag till svar. Jag klädde på mig och han åkte hem från jobbet. Från början hade det låtit som dom kunde börja kakla redan i dag vilket jag blev jätteglad åt. Men väl här sa dom tidigast på onsdag, annars veckan efter. Måtte det bli gjort till veckan, vill verkligen få kaklet och fläkten på plats nu. Lite flyt tack.

Tack vare det fick min sambo extra tid här hemma till att att ånga ner tapeter. Vilket var väldigt välkommet. I går när han kom hem var han utan energi. Det blev att vi tittade på serier i stället. Han behövde en kväll utan jobb. Känns skönt att det bara var en tillfällig svacka, jag blev rädd att han skulle bli sjuk igen. Räcker med sjukdomar för våran del.

Pyjamas13mars

Paketet från H&M kom i går, med så gulliga pyjamas bland annat 🙂

Hoppas ni har en mysig fredagskväll.

4 svar på ”Bäbiskläder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *