Stiligt va?

Kök12mars

Hej på er 🙂

Visst har vi det fint i köket.

Sakta men säkert får sambon ner den där envisa tapeten från 1977. För övrigt tycker jag att det är ett väldigt bra årtal 😉 Dom blåa tapeterna under och den målade väven lossnade i stället väldigt enkelt. Det var då sambon tyckte det var roligt och lätt att riva ner tapeter.

Men det är väl som han säger, lika bra att det blir gjort även om det tar tid och det inte var så vi hade planerat från början. Jag hoppas att han har får ner all tapet nu i helgen. Sedan får vi se fram emot den där roliga biten, spackla och slipa. Måste älska slipdamm. Vi båda längtar efter när man ser resultat igen. Jag tränar upp mitt tålamod mycket just nu 🙂

Annars har jag varit hemma i dag och tagit det lugnt. Huvudvärken och alla andra krämpor håller i sig. Förkylningen är inne på fjärde veckan och halsen har känts lite sämre igen. Tur att jag har läst och hört från flera håll att många har graviditeter som är som en enda lång förkylning. Även om det är en klen tröst just nu, stundvis kan jag ta det bättre.

Snart borde det dyka upp ett paket från H&M med lite mer bäbiskläder, jag längtar ♥

Kök12marsNr2

Jag älskar gult.. på kläder.. när jag är härligt sommarbrun 😉 Väggar/inredning nej tack.

Önskar er en fin kväll.

2 svar på ”Stiligt va?

    • Inge vidare vackert med halva väggarna utan tapet och halva med den där gula 70-tals tapeten 🙂 Ja det går framåt. I kväll kom han hem utan energi, så inget blev fixat. I stället har vi tagit det lugnt och tittat på serier, behövdes en sådan kväll. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *