Gullig sambo

Tidning11mars

Hej på er 🙂

Tur jag har en gullig sambo, jag fick en tidning och choklad ♥

Är så less på att skriva om sjukdomar och krämpor. Vi säger som så, jag åkte till jobbet och kämpade men på eftermiddagen gav jag upp. Kände att jag troligtvis blir hemma i morgon så det var lika bra. Väntade på sambon 1 timme tills han slutade för att åka hem.

Jag hoppas jag kan få sova en del i morgon om jag är hemma. Kroppen behöver helt klart återhämta sig och sömn är väldigt viktigt. Men det är tyvärr något jag får alldeles för lite av.

Nu mumsar jag på choklad och har druckit kaffe med min underbara. Tror nog att jag kryper ner i sängen och vilar. Han ångar ner tapeter igen. I går var det ingen mening att börja när vi kom hem sent. Blir nästan bara att komma hem så är det dags för sängen.

Vi båda börjar bli aningen frustrerade över läget och tidsbristen. Men det är från början självvalt, i alla fall renoveringen. Att det inte var tänkt att vi skulle tapetsera direkt är en annan femma. Han gör som han vill min sambo och då får han bita i det sura äpplet 😉

Däremot frustrationen över min hälsa är något jag absolut inte räknade med. Men vi påminner oss om att vi väntar på världens underbaraste lilla änglabäbis, som är otroligt efterlängtad. Vägen hit var inte lätt, jag får väl försöka ta att jag mår som en skurtrasa.

Ros11mars

Önskar er en skön kväll.

2 svar på ”Gullig sambo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *