Måndagar

Hej på er 🙂

Den här måndagen blev inte som jag hade hoppats på.

Vilken positiv inledning 😉 Jag hade bestämt mig för att prova prata i telefonen, jag är ju inne på vecka 4 nu med ”skit” i kroppen. Min röst höll i 2,5 timme för att sedan nästan ge upp helt mitt i ett samtal. Mindre spännande var det. Blev till att fortsätta dagen tystare med andra arbetsuppgifter. Tur att det gick att lösa, jag vill verkligen inte vara hemma riktigt än.

Med den här veckan har jag 7 veckor kvar att jobba. Sedan är det dags för 3 veckors semester. Jag hoppas innerligt att jag kommer orka. I dag har det varit extra tungt med kroppen och jag tror den har börjat träna inför vad komma skall, har haft som mensvärk.

Vid det här laget har vi även insett att det tar längre tid att renovera köket än vi drömt om. Sambon ångar ner tapeter när han hinner, som såklart sitter som berg. Tid är en bristvara, det är bara att gilla läget. På fredag ska han återkomma till killen som ska kakla åt oss. Då ska dom bestämma tid för att titta på hur vi vill ha det och boka tid för att utföra arbetet.

Mitt i allt har jag börjat känna (lite stress) att jag vill ha mer kontroll på saker inför att bäbis ska komma ♥ I går gjorde jag en inventering av vad vi har köpt för kläder till bäbis så här långt, och så beställde jag lite mer kläder på nätet. Jag skrev även en lista för innehållet i BB väskan. Skickade efter en väska i helgen, har ingen i bra storlek. Mysigt att förbereda.

Nu blir det vila för mig och sambon ska ånga tapeter 🙂

Önskar er en fin kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *