Elefant i glasbur

Datarummet8mars

Hej på er 🙂

Började morgonen med en stund på spikmattan. Det är nog slut med sovmornar i det här huset. I morse väckte både jag och katterna sambon vid 6,30. Han som ville sova mer i går när jag väckte honom 7,30. Men som vanligt var jag ju hungrig 😉

Givetvis förstod jag att min kropp inte skulle jubla och göra kullerbyttor av att jag målade köpmandisken i går. Men är man envis så är man. Det var länge sedan jag målade eller gjorde något tuffare för kroppen så sett. Sambon var till tippen och slängde gamla köket.

När han kom hem frågade han hur det hade gått för mig. Mitt svar var: ”Jag kände mig som en elefant i en glasbur”. Jag målade inträngd i datarummet. Jag till och med la magen i färgen på en låda. Är inte riktigt van med min nya stora kroppshydda. Det gick bra så länge jag målade högt upp, men att hålla på nertill och sitta på golvet var mindre smidigt.

Jag hade lite problem med att ta mig upp från sittande ställning, inträngd där mellan köpmandisken och äppletskänken. Får se när jag orkar måla lager två. Knasigt hur det är, har tänkt i år att jag ska måla på ett – två lager färg, det är nu (som gravid) jag gör det.

Nu har jag mer ont i ischias, ljumskarna och väldigt ont i högra vaden efter sendrag i går natt. Att göra halvt akrobatiska övningar för att lyckas måla var som grädde på moset 😉

Blir nog en ganska lugn dag för mig i dag. Såvida inte penseln och färgburken lockar.

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *