Tippen i dag

Hallen6mars

Hej på er 🙂

I går hade vi annorlunda fredagsmys.

Sambon åkte i väg med alla kartonger som varit inslängda i datarummet. Efter det packade han in gamla köket som stod på framsidan i släpvagnen. Det tog tid kan jag säga. När han väl var klar var jag så trött, men lyckades stanna uppe en stund till i alla fall.

Minns jag rätt har jag varit upp på toaletten två gånger i stället för fyra fem gånger i natt, skönt. I morse vaknade jag tidigt som vanligt, låg och väntade på att klockan skulle bli  7,30. Tyckte inte jag kunde väcka sambon före det. Fick höra under frukosten att han ville fortsätta sova, men att jag verkade ha väntat på att få väcka honom och var pratsjuk 😉

Jag skulle gärna sova längre, med tanke på hur lite sömn jag får och hur ofta jag vaknar. Men det gör ont i kroppen, jag behöver gå på toaletten och så är jag såklart väldigt hungrig. Frukosten blev goda mackor med ost, skinka, paprika, gurka och en god kopp te till det.

Vaknade med idén om att jag ska måla köpmandisken. Sambon frågade om de var en bra idé. Det är väl en perfekt idé? Jag är smärt, smidig utan krämpor. Att kravla omkring på golvet och måla på ett två lager blir kanon. Vill ha den vit och fin inför att köket blir klart.

Hoppas ni får en härlig lördag.

2 svar på ”Tippen i dag

    • Haha, vi får se vad jag orkar och inte Sofia 🙂 Vaknade med en känsla av att jag måste få vara kreativ. Köpmandisken har jag länge tänkt måla 1-2 lager färg på. Det var några år sedan jag målade den vit så den har blivit lite dassig i färgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *