Äntligen fredag

 

Hej på er 🙂

Vad ska jag säga om den här dagen.

Jag är glad att jag är hemma nu och att det är fredag. I går ringde de som skulle leverera kakel till min sambo och frågade om vi var hemma. Givetvis var vi på jobbet (dvs inte ens i samma stad) Han fick till svar att vi kunde hämta kaklet i dag före klockan 17,00. Vi kom dit före det, men det var ingen där. Sambon ringde och fick höra att nej det var ingen på plats där efter 16,30 och vart hade han fått det i från. Det var ni som sa det till mig. *Morr*

Vissa saker kan jag störa mig på. Speciellt när jag har haft en stundvis krånglig dag med många intryck. Som dessutom avslutades med besvikelse och frustration. Men men, vi får hämta kaklet på måndag i stället. Om vi ringde före skulle någon vänta på oss. Tapeterna har vi i alla fall hämtat ut och fått 25 procent rabatt, det känns helt ok faktiskt 🙂

I helgen ska sambon köra i väg vårat gamla kök till tippen. Det ska bli skönt att bli av med all bråte som står på framsidan och har stått där ett tag. Och alla kartonger som är inslängda i datarummet. Jag längtar efter ordning och ett städat hem som doftar rena golv. Han ska försöka ånga ner så mycket som möjligt av den där gula fina 70-tals tapeten med.

Själv ska jag vila och pyssla. Förhoppningsvis få någon nypa luft. Nu blir det middag, god sallad. Efter det en kopp kaffe. Det smakar fortfarande sådär, dricker så mycket det går i.

Hoppas ni får en mysig fredagskväll.

2 svar på ”Äntligen fredag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *