Barnmorskan

Hej på er 🙂

I dag har jag varit till barnmorskan igen.

Allt såg bra ut. Hjärtljuden var på 145 slag, magen växer så det knakar och jag har gått upp en (hel) del i vikt. Som för övrigt är ganska uppenbart, men det är mycket vätska också. Vi fick lite instruktioner på saker vi ska läsa på webben och så är det en del papper att fixa.

Nu blir det en kopp kaffe, sedan ska jag hoppa in i duschen. Är väldigt trött så det ska bli otroligt skönt med helg. Jag får nog aldrig sova djupsömn, det går två timmar så måste jag upp på toaletten och sådär håller det på. Sedan vaknar jag när jag måste vända mig i sängen vilket händer väldigt ofta. I natt vaknade jag även av att jag höll på domna bort 😉

Längtar tills jag har nya bilder att visa på köket. I morgon ska vi i alla fall hämta ut både kakel och tapeter. Vi ska försöka få tag på någon som kaklar åt oss så fort som möjligt. I helgen ska sambon fortsätta ånga ner tapeter, evighetsgöra men vi får en fin bra grund.

Hoppas ni har en bra kväll.

3 svar på ”Barnmorskan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *