Beställt tapeter

Repris4mars

Hej på er 🙂

I dag har jag haft en bättre dag, humörmässigt i alla fall 😉

Känner mig som en vätskefylld stapplande elefant dock. Ischias är hemsk, ljumskarna värker, förkylningen släpper inte, täppt så jag knappt får luft, sover dåligt. Men annars är det bra. Belöningen är stor vet jag, vi har världens underbaraste bäbis som väntar där inne ♥

Kan vara jobbigt ändå vill jag mena. Orkar inte vara stark och hålla upp humöret jämt.

I dag har vi äntligen varit och beställt tapeter. Vi tittade inte så mycket, när vi såg tapeten vi hade tänkt oss kändes det rätt. Den var dessutom lite ”glimmande” på vissa ställen. Jag gillar det och har det på flera andra tapeter. Det skulle gå fort att få tapeterna och det var 25 procents rabatt, härligt. Men dom kommer inte upp på ett bra tag i alla fall.

I morgon ska jag till barnmorskan direkt efter jobbet, det ser jag fram emot. Få höra hjärtljuden på bäbis igen, mäta och kolla så att allt ser bra ut. Men det tror jag 🙂

Repris4marsNr2

Eftersom det snöade både i går och lite i dag bjuder jag på favoriter i repris. Sommar, sol och härliga blommor. Åh vad jag längtar.

Önskar er en trevlig kväll.

2 svar på ”Beställt tapeter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *