Tulpaner och vecka 30

Tulpaner3mars

Hej på er 🙂

Mitt i all röra står det en bukett fina tulpaner ♥

Då har vi gjort ett kvällspass på jobbet. Sov dåligt i natt, var upp på toaletten många gånger och var vaken från och till. Jag har svårt att hitta en skön sovställning. Har en del krämpor och i dag blev det lite för mycket för mig, kändes ett tag som jag skulle börja gråta.

Men jag biter i hop, önskar att jag fick vara frisk i alla fall. Går inge vidare för mig att prata i telefonen, så en heldag är inte att tänka på. Måtte det vända snart. I dag går jag in i vecka 30. Minns när jag sa till sambon ”Tänk när jag är i v. 30, då är det bara 10 v. kvar”. Nu är jag där, känns både långt och kort på en och samma gång. Jag har mycket tankar 🙂

Till köket. Just nu känns det som det står lite still, det man kan se med ögat menar jag. Sambon har några passbitar kvar att sätta dit. Kaklet beställde han i går. När vi har fått kaklet ska vi få tag på någon som kan kakla åt oss. Tapeterna, dom gula ska ångas ner. Det kommer nog ta en hel del tid. Men så fort jag har något nytt att visa kommer det.

Nu är det dags för duschen, sedan är det inte mycket kvar av kvällen. Hoppas på en god natts sömn, att få vakna pigg och frisk. I morgon slutar vi tidigare och ska förmodligen äntligen åka i väg och titta på tapeter. Undrar om det blir den blommiga som vi båda gillar.

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *