Knoppar och handtag

Kök2mars

Hej på er 🙂

Då har jag tagit mig genom en arbetsdag.

Jag är fortfarande förkyld, är rejält täppt i näsan och kraxar som en kråka. Har suttit och svarat på e-post i dag, skulle inte ha fungerat att prata hela dagen. I morgon jobbar vi senare, då blir det att svara på e-post och cirka två timmar i telefonen. Hoppas det går ok.

Konstaterade i dag att jag bara har 8 veckor kvar att jobba, och då är det även röda dagar i påsk. Sedan går jag på semester i 3 veckor före BF. Känns både kort och långt på samma gång, spännande. Har börjat känna att jag vill förbereda lite mer snart ♥ Men köket först.

Nu ska vi snart äta middag. Det blir ost och skinksallad, ska bli gott 🙂

Kök2marsNr3

 

Kök2marsNr2

Alla knoppar och handtag är på plats 🙂

Trevlig kväll.

2 svar på ”Knoppar och handtag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *