Välkommen mars

V-rum1mars

Hej på er 🙂

I morse skötte sig katterna. I stället vaknade jag av att jag var kissnödig och hungrig 🙂

Gårdagen var en bra dag.

Sambon var i väg och handlade. Sedan satte han dit handtag och knoppar i köket, nu är alla på plats. Bilder kommer i morgon. Det gillade han inte riktigt, det krävdes en del koncentration och det måste bli rakt. Jag spelade lugn musik och flydde till soffan.

Han kom hem med en fin klocka som får stå på hyllan ovanför TV:n. Fjärilar och blommor, det passar (oftast) mig. Han har blivit bra på att välja ut saker som jag gillar ♥ Han tyckte att vi behövde nya fräscha grytlappar, även dom med fjärilar och blommor på.

I dag ska han sätta dit passbitar. Jag har även en förhoppning om att kanske ta mig utanför dörren. Insåg för någon dag sedan att jag har varit hemifrån en gång på två veckor, det var när jag hade tid senast hos BM. Men så blir det när jag är sjuk, tur jag trivs här hemma.

I magen är det full fart som vanligt. Även när jag skulle sova och nu direkt på morgon ♥

Hoppas ni får en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *